Waarom

Een sportmassage dient 2 doelen, namelijk een verbetering van de spierconditie en het leidt tot ontspanning. De massage stimuleert de doorbloeding van de spieren en daarmee de afvoer van afvalstoffen. Dit zorgt voor een sneller herstel en afname van de spierpijn. Daarnaast zal een massage het welbevinden van uw paard beïnvloeden waardoor uw paard beter in zijn vel zit en meer fitheid zal tonen.

Voor wie

Sportmassage is niet alleen voor sportpaarden. Wedstrijdpaard of recreatiepaard, elk paard komt voor massage in aanmerking. Het is een aangename aanvulling in het dagelijks onderhoud en training van het paard.

Wanneer

Massage kan preventief ingezet worden om kans op blessures te verkleinen, voor of na de inspanning voor een optimale prestatie en/ of herstel, of bij revalidatie in overleg met DA of fysiotherapeut.

Hoe

Tijdens het consult zullen we het welzijn van uw paard nader bespreken. Loopt u tegen problemen om in de omgang of tijdens de training? Op basis van deze informatie en een functieonderzoek van de spieren en gewrichten zal uw paard gericht behandeld worden.

Tarieven

35 euro per behandeling (ca 45 min). Buiten Westvoorne komt daar nog 0,20 ct per gereden km bij vanaf Boomweg 11 in Rockanje